Най-често задавани въпроси:

Срокът за доставка е oт 1 до 5 работни дни. След всяка ваша поръчка наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката. Ако Вашата поръчка не може да бъде изпълнена, поради изчерпване на определен продукт ще бъдете уведомени по телефона, защото контакта с клиентите ни е на първо място.

Поръчката Ви може да бъде платена по следните начини:
– на куриера при нейната доставка, на място;
– в нашия магазин на пос терминал или в брой
При взимане на поръчката от клиента на място в магазина се ползва допълнителна твърда отстъпка от 5%. Но не се прилага с карта PetsMonеy CashBack за физическите ни магазини или за стоки в промоция.

Подробна информация, относно доставката, може да намерите на сайта в страницата „Доставка„.

Може да се откажете от покупка на дадена стока при получаването и. Стоката пристига с тест и преглед. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние в опаковката, в която нормално тя се предлага в търговската мрежа и със съпровождащата я документация. При замяната на даден продукт с друг куриерските разходи са за сметка на клиента.

Може да отправите директно запитване на нашият онлайн чат, за да проверим и да ви информираме съответно за цена, и време за доставка.

Регистрацията е препоръчителна за ваше улеснение, тъй като за бъдещи поръчки данните ви се запазват. Също така може да получите допълнителни отстъпки.

БЪРЗА ФОРМА ЗА КОНТАКТ